Venteliste | A/B Poppelvænget

A/B Poppelvænget

Venteliste

Venteliste til Andelsboligforeningen Poppelvænget

Venteliste
For at sikre at det er reelt interesserede der står på ventelisten, koster det et mindre gebyr på 100 kr. at blive optaget på ventelisten.

Skrives på ventelisten
Er du interesseret i at blive skrevet på ventelisten, skal du sende en mail til info@poppelvænget.dk med oplysning om navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Har du ikke mulighed for at sende en mail kan du ringe til formand Jesper Rask på tlf. 29 24 38 39. Du skal desuden indbetale 100 kr. på foreningens konto i Fynske Bank regnr. 0815 – kontonr. 8635602156. Når din betaling er registreret er du optaget på ventelisten.

Årlig bekræftelse

En gang årligt skriver foreningen til alle på ventelisten for at få bekræftet, at de fortsat er interesseret i at stå på ventelisten. Bekræftelsen sker ved at melde tilbage til foreningen at man stadig er interesseret i at stå på ventelisten.

Oplys adresse ved flytning
Er du skrevet op på ventelisten, og er du fortsat interesseret i en bolig i foreningen, er det dit ansvar, at foreningen altid har din aktuelle adresse mv., hvor du kan kontaktes. Du kan kontakte foreningens formand, hvis du er flyttet og vil oplyse din nye adresse.